Redirecționează acum!

Dincolo de actul simplu de redirecționare a 3,5% din impozitul tău pe venit, poți să aduci un zâmbet pe fețele celor care au nevoie de ajutor. Hai să aruncăm o privire asupra celor trei direcții esențiale ale fundației:

1. Sănătate

Bolnavi nevoiași, bătrâni fără pensie, mame bolnave, toți aceștia se confruntă cu provocări uriașe. Fundația oferă servicii medicale gratuite de peste 12 ani, ajutând peste 13.000 de oameni să primească asistența de care au nevoie. Cu fiecare 3,5% redirecționat, contribui la continuarea acestui sprijin vital.

2. Educație

Nu doar sănătatea, ci și educația primește un impuls. Fundația coordonează 4 centre educaționale, oferind peste 300 de copii din medii defavorizate oportunitatea la o educație de calitate, o masă caldă și sprijin psihologic. 3,5% poate însemna o șansă la un viitor mai luminos pentru acești copii.

3. Suport pentru Refugiați

În mijlocul conflictelor, fundația se extinde și spre cei mai vulnerabili refugiați. Unity School, proiectul educațional, asigură acces la educație pentru copiii afectați de războiul din Ucraina. În plus, divizia de îngrijiri medicale mobile oferă servicii gratuite pentru refugiații ucraineni din România.

Cum poți să ajuți?

E simplu! Redirecționează 3,5% din impozitul tău. Ai două variante:

Varianta 1: Completează online

  • Accesează platforma formular230.ro.
  • Completează și semnează formularul online.
  • Vei primi formularul pe email, iar noi ne ocupăm de restul.

Varianta 2: Descarcă formularul

Fii parte din schimbare, iar 3,5% poate face o diferență uriașă în viețile celor nevoiași. Alege să fii un agent al schimbării și să contribui la fericirea altora. Redirecționează acum! 

Articole Recomandate