Centrul de stomatologie Sala Palatului oferă servicii stomatologice bazate pe multidisciplinaritate, având în componență 10 medici stomatologi cu experiență, care acoperă toate ariile de specializare în medicină dentară, și care au tratat de-a lungul celor 6 ani de existență a clinicii peste 2500 de pacienți.  La Clinică Sala Palatului, vei fi întâmpinat de un personal medical selectat cu atenție, iar datorită echipamentului complet de ultimă generație, toate problemele tale dentare vor putea fi rezolvate într-o singură locație.

Fie că este vorba de o simplă igienizare sau obturație dentară, sau de soluții stomatologie mai complexe precum cele ortodontice sau chirurgicale, vei avea parte de același profesionalism din partea medicilor noștrii.

Centrul de Stomatologie Sala Palatului are o locație ușor accesibilă, fiind situat în centrul orașului, iar prețurile avantajoase pe care le menținem în continuare, oferă oportunitatea unor servicii stomatologice de cel mai înalt nivel, pentru toate persoanele.

La Centrul de Stomatologie Sala Palatului oferim servicii de:

Ce presupune o vizită la medicul stomatolog?

Stomatologia este știința care se ocupă cu studiul formațiunilor anatomice și cu tratarea bolilor care apar la nivelul cavității orale. Formațiunile anatomice care fac obiectul stomatologiei sunt grupate sub numele de aparat dento-maxilar.

Rulează videoul

La Centrul de Stomatologie Sala Palatului oferim solutii complete de reabilitare dentară chirurgicală și protetică. Medicii noștri au o largă experiență în tratarea unor cazuri complexe, edentate total sau parțial. În cadrul centrului folosim mai multe tipuri de implanturi dentare, adaptate atât fiecărui caz chirurgical și situației particulare a pacientului.

Te ajutăm să-ți îmbunătățești sănătatea dentară, integritatea dinților vecini, funcția masticatorie și estetica zâmbetului prin înlocuirea cu implanturi dentare de calitate a dinților ce nu au putut fi salvați.

Chirurgie dentară

Implantologie

Parodontologie

Stomatologie generală