In aceste zile dramatice prin care le parcurgem cu totii, cand intreaga lume este rascolita de o situatie cu care nu s-a mai confruntat nimeni pana acum, noi, medicii si personalul medical al Clinicii Sala Palatului din cadrul Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria, dorim sa va intindem o mana de ajutor voua, medicilor de familie din vecinatatea noastra, si in mod special, in semn de profund respect, confratilor nostri medici de familie cu varsta de peste 60 de ani!

Nimeni nu stie cum vor evolua lucrurile si ce alte restrictii vor mai fi impuse, insa ce putem face chiar acum este sa ne punem la dispozitia voastra astfel:
>         Pentru medicii de familie care au peste varsta de 60 de ani, in dorinta noastra de a va proteja, putem prelua GRATUIT pacientii care au nevoie de consultatii urgente interna si pe carenu ii mai puteti consulta in cabinetele voastre;
>         Pentru toti medicii de familie, putem prelua pacientii pentru consulturi de specialitate in urmatoarele domenii
·         Medicina Interna (consult, Eco)
·         Cardiologie (consult, Eco, EKG, Holter)
·         Ginecologie (consult, Eco, analize de laborator)
·         Analize de Laborator

Scopul este acela de a ajuta cu monitorizarea pacientilor cronici (unde este cazul) si a pacientilor cu simptomatologie acuta (daca medicul de familie decide ca fiind imperioasa prezentarea pacientului la un consult medical, dupa convorbirea telefonica  cu pacientul).

In semn de solidaritate cu voi si cu intreg sistemul medical romanesc, si noi ne propunem ca printr-un efort comun sa incercam sa evitam pe cat posibil ca bolnavii cronici si toti cei care sunt dependenti de monitorizare medicala, daca au nevoie in mod obligatoriu de o consultatie, sa nu aglomereze Unitatile de Primiri Urgente ale Spitalelor.

Noi suntem inca aici si vom ramane aici pana cand se va decide altfel de catre autoritati!

Care este procedura?

Medicul de familie interesat de aceasta oportunitate va lua legatura cu receptia clinicii, la numarul de telefon mentionat mai jos, urmand ca receptia sa stabileasca impreuna cu medicul de caz data si ora la care pacientul in cauza va veni in clinica. Tot in aceasta discutie telefonica, se vor comunica date legate de istoricul medical al pacientului, plan terapeutic si se va face si triajul conform masurilor de preventie in contextul epidemic actual.

De asemenea, pacientii care au nevoie de consult de specialitate, dar nu este neaparat necesara deplasarea acestora in clinica, pot beneficia de o consultatie telefonica gratuita, urmand aceeasi procedura de mai sus, in functie de programul medicului specialist.


Clinica noastra este un proiect social al Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria iar preturile practicate sunt mici si foarte mici (in functie de veniturile pacientilor).


Date de contact Clinica Sala Palatului

Adresa: Str. Ion Campineanu, 23, sector 1, Bucuresti (langa Senia Music)
Telefon: 0731 345 129. Mentionam ca acest numar de telefon este destinat doar medicului de familie, nu si direct pacientului!
Website: www.clinicasalapalatului.ro

Articole Recomandate