Cel mai prețios lucru din viața părinților îl reprezintă copii, și pentru asta este important să aveți grijă de ei și mai ales de vederea lor. Problemele pot să apară devreme: fie mici leziuni sau diferite boli ereditare. De multe ori părinți sesizează târziu, după ce copii încep să meargă la școală.

Singura modalitate corectă de a aprecia calitatea vederii și starea de sănătate a ochiului este examinarea oftalmologică.

O evaluare oftalmologică completă constă în examinarea externă a globului ocular, testarea acuității vizuale, a funcției pupilare, a motilității oculare, a presiunii intraoculare și examinarea structurilor oculare prin pupila dilatată (fundul de ochi).

La Clinica Sala Palatului îți oferim un Pachet oftalmologic GRATUIT pentru copilul tău, dacă veniți cu o trimitere de la medicul dumneavostră de familie. Acesta include:

✅ Autokeratorefractometrie – determinarea dioptriilor şi a parametrilor corneeni în vederea prescripţiilor de ochelari şi de lentile de contact

✅ Examen fund de ochi

✅ Măsurare acuitate vizuală

✅ Prescripție medicală

✅ Gonioscopie

+ BONUS: rame și lentile de ochelari oferite de Essilor.

Programează acum la 0731.345.129 sau 0372.126.405 o consultație la medicul tău oftalmolog – Dr. Angela Guțu, medic specialist oftalmologie cu competență în tratarea tulburărilor de vedere la adulți și copii peste 5 ani.

Dacă nu aveți trimitere de la medicul de familie puteți benficia de o promoție pentru costul acestui Pachet până la data de 30 noiembrie. Prețul este de 99 ron redus de la 575 ron.

👓Să ne vedem sănătoși !!! 👓

Articole Recomandate