Chiar dacă nu ai simptome, este dreptul și responsabilitatea ta să efectuezi anual un screening ginecologic, care îți poate salva viața.

Din grijă pentru sănătatea ta am pregătit un Pachetul sănătate ginecologică la un preț special de 495 lei, redus de la 650 lei, până pe 15 septembrie.

Acest Pachet include:

   

   • Consult

   • Ecografie transvaginală

   • Test Babeș-Papanicolau clasic

   • Secreție vaginală (lame)

   • Consult senologic

  Pachetul de sănătate ginecologică reprezintă o soluție cuprinzătoare și eficientă pentru îngrijirea sănătății tale ginecologice. Prin intermediul acestuia, vei avea acces la o consultație detaliată, examinări clinice și investigații specifice, consiliere personalizată și numeroase alte beneficii.

  Examenul Papanicolau reprezintă cea mai bună metodă de a depista dintr-o fază timpurie cancerul de col uterin sau eventualele modificări ale colului ce pot fi asociate cu inflamaţiile, infecţiile. Testul Papanicolau este o investigaţie simplă și ușor de făcut, ce se poate efectua în cadrul unui control ginecologic de rutină și este recomandat a fi făcut anual de către orice femeie.

  Alături de alte investigați precum ecografia transvaginală și un consult senologic îți poate oferii informații complete și esențiale pentru sănătatea ta.

   

  Articole Recomandate