Ce conține Pachetul Parodontoză?

  1. Consult complet:
  2. Parodontrometrie (identificare grad de mobilitate dinți dar și a pungilor paradontale);
  3. Pachet igienizare completă în profunzime: Periaj Profesional, Detartraj, AirFlow

Știați că parodontoza afectează 1 din 3 persoane și rezultatul acesteia este pierderea dinților?

Parodontoza reprezintă, pe înțelesul tuturor, inflamația cronică a țesuturilor care susțin dinții în os. Principala ei cauză o reprezintă activitatea agresivă a bacteriilor conținute în placă și tartrul ce acoperă suprafețele dentare.

Parodontoza este o afecțiune care poate fi prevenită, în mare măsură. Cu cât mai repede solicitați asistența din partea medicului stomatolog, cu atât mai mari sunt șansele de a înlătura problemele provocate de parodontoza și de a preveni alte probleme grave de sănătate.

Parodontoza nu poate fi vindecată, însă prin intervenții stomatologice specifice se poate realiza stoparea acesteia.

La Clinica Sala Palatului îți oferim un Pachet Parodontoză pentru control și mentenanță profesională periodică. Acesta poate fi achiziționt până pe 15 septembrie la un preț special de 350 lei, redus de la prețul de 600 lei.

De ce să alegi Pachetul Parodontoză?

  • Preț avantajos: obții o reducere substanțială față de prețul de listă;
  • Flexibilitate: îl poți achiziționa acum și îl poți folosi mai târziu;
  • Medici dedicați și empatici;
  • Monitorizare și recomandări pentru fiecare stadiul al bolii;
  • Se poate achiziționa și plăti online.

Ce ar trebui să știți despre stadiile unei boli parodontale? Ce proceduri stomatologice minime presupune?

Parodontoza nu poate fi vindecată prin intervenții stomatologice specifice se poate realiza stoparea acesteia (control și mentenanță profesională periodică).

Dacă boala se află în stadiul incipient, adică inflamația este la nivelul gingiei, fără ca rădăcina să fie dezgolită, tratamentul constă în sedințele de igienizare profesională.

Dacă boala se află în stadiu 2 și inflamația a pătruns între zona dintre dinte și gingie, se va îndepărta tesutul osos perimat (chiuretaj în câmp închis), care reprezintă de fapt rezultatul luptei sistemului imunitar cu bacteriile din cavitatea bucală. Se va curăța cu ajutorul unui instrument special a țesutului și se va spăla cu substanțe antiseptice pentru îndepărtarea bacteriilor. În funcție de complexitate această manoperă trebuie repetată la 2-3 luni.

Specifice bolii parodontale sunt pungile parodontale, mobilitatea dentară și retracțiile gingivale. Pentru a aprecia severitatea bolii parodontale, medicul va completa o fișă de parodontometrie în care va consemna gradul de mobilitate al dinților, dar și dimensiunile pungilor parodontale (numărul de milimetri măsurați între marginea gingivală și cel mai adânc punct al pungii).

Dacă dinții au început să se miște se vor repeta manoperele de chiuretaj în câmp închis la care se va adăuga introducerea uor substanțe de tip antibiotic pentru a ajută vindecarea.

Programează-te acum la unul din doctorii noștri!

Alege să zâmbești sănătos!

Articole Recomandate