Ai nevoie de o soluție optimă pentru dinți lipsă sau pentru înlocuirea unora care nu mai pot fi salvați?

Implantul dentar reprezintă o soluție optimă pentru înlocuirea unuia sau mai multor dinți, o soluţie estetică şi naturală care îţi redă încrederea în sine.

Procedura constă în introducerea unui implant dentar ce va înlocui rădăcina dintelui pierdut, realizat din material de tip titan biocompatibil. Beneficiul major al implantului dentar este oferirea de suport stabil pentru noul dinte. De asemenea acestea îmbunătățesc masticația și vorbirea, conservarea dinților naturali rămași, confort sporit și estetică superioară.

Alte BENEFICII aduse de implant:

   

   • Durată de viață îndelungată

   • Protejezi dantura actuală. Nu intervii asupra dinților sănătoși ca în cazul unei punți dentare

   • Îți redă în proporție de 98% funcționalitatea și estetica naturalăa dinților

   • Intervenție rapidă și fără durere

   • Este ușor de întreținut

  Până pe 15 septembrie la Centrul de Stomatologie Sala Palatului beneficiezi de următoarea OFERTĂ:

  Implanturi Megagen Anyridge pentru o arcadă + Lucrare metalo-ceramicăla la prețul de 5400 de Euro, în loc de 7500 de Euro.

  Megagen este o firmă producătoare de implanturi dentare înființată în anul 2002 în Coreea de Sud și lider mondial în inovarea lor. Acestea sunt recunoscute pentru calitatea superioară și pentru rezultatele de lungă durată oferite pacienților, oferind soluții pentru înlocuirea oricărui dinte absent indiferent de calitatea osului existent.

  Acest tip de implant dentar permite optimizarea rezistenței în timp și a esteticii rezultatului obținut. Datorită caracteristicilor sale, inserarea este individualizată și necesită un număr redus de intervenții chirurgicale. De asemenea, permite montarea imediat după extracția dinților, fără a de aștepta 2 luni pentru vindecare.

  Apelează la un specialist atunci când îți dorești un zâmbet frumos și sănătos!

  Medicii nostri stomatologi îţi oferă cele mai moderne soluţii de implantologie şi protetică dentară.


  Articole Recomandate