„Luna profilaxiei dentare pentru un zâmbet sănătos”

Perioada desfășurării Concursului:

16 mai 2022, ora 18:00 – 16 iunie 2022, ora 23:59:59

Vara este aici, la fel și primul nostru concurs organizat special pentru sănătatea dinților tăi!

În perioada 16 mai – 16 iunie 2022 în cadrul Clinicii Sala Palatului fiecare pacient al Centrului de Stomatologie poate participa la tombola campaniei de profilaxie dentară al cărei premiu este super-periuța electrică Philips Sonicare.

Ce trebuie să faci?

Dacă ești fan al clinicii noastre și ne urmărești activitatea pe paginile noastre de socializare, atunci urmărește postarea noastră despre concurs, răspunde într-un comentariu al postării la întrebarea: Tu ce faci pentru sănătatea dinților tăi, dă Like paginii Clinica Sala Palatului, LIKE și SHARE acestei postări și te înscrii astfel în concursul nostru pentru una dintre cele 3 periuțe Philips Sonicare în valoare de 228,68 lei.

Dacă ești unul dintre pacienții Centrului de Stomatologie al Clinicii Sala Palatului sau devii unul dintre pacienți și accesezi servicii stomatologice în valoare de 300 de lei în perioada 16 mai – 16 iunie, te poți înscrie în tombola pentru una dintre cele 7 periuțe electrice Philips Sonicare.

Lista câștigătorilor validați cuprinzând numele, prenumele și premiile câștigate va fi publicată pe pagina oficială de Facebook Clinica Sala Palatului – https://www.facebook.com/clinicasalapalatului/  și pe pagina oficială de Instagram Clinica Sala Palatului – https://www.instagram.com/clinica_sala_palatului/ în cel mult 3 zile lucrătoare de la data validării lor.

Desemnarea câștigătorilor Concursului se va face prin tragere la sorți electronică prin intermediul aplicației disponibile pe site-ul www.random.org. Tragerea la sorți se va realiza dintr-o bază de date care va conține înregistrările valide ale Participanților eligibili înscriși in perioada 16 mai 2022, ora 18:00 – 16 iunie 2022, ora 23:59:59. Tragerea la sorti va fi realizata de către reprezentanții CLINICA SALA PALATULUI, în data de 17 iunie 2022. În cadrul tragerii la sorți se vor extrage 3 (trei) potențiali câștigători și câte 1 (una) rezervă pentru fiecare premiu alocat.

În cazul concursului online, un participant se poate înscrie de pe un singur cont de Facebook sau Instagram și poate câștiga un singur premiu în cadrul Concursului. Utilizarea mai multor conturi de Facebook sau de Instagram de către același Participant în vederea încălcării limitărilor de mai sus va fi sancționată cu excluderea Participantului respectiv din Concurs și pierderea dreptului asupra eventualului premiu ce ar fi putut fi câștigat.

Mai multe detalii despre regulamentul concursului aici.