Pe data de 18 Octombrie 2019, la Hotel InterContinental din București, începând cu orele 18:30, va avea loc a 7-a ediție a Galei din Inimă pentru Viitor. Acesta este evenimentul caritabil emblematic al Fundației Inovații Sociale Regina Maria, la care sunt invitate cele mai importante figuri din România: oameni de afaceri, ambasadori, persoane publice și pe oricine vrea să facă o schimbare în viața a mii de oameni fără venituri și asigurări medicale și în educația a sute de copii.

Anul trecut din fondurile donate la Gală, Fundatia a oferit 19,000 consultații și tratamente medicale (din care 5,600 gratuite) către 5,600 pacienți (dintre care 2,600 fără venituri) în cele 2 clinici sociale, iar 200 de copii au continuat activitățile educaționale. 

Vă invităm să ne fiți alături la această gală și să ne ajutați să ne continuăm misiunea de a ajuta cât mai mulți pacienți sociali. Valoarea unui bilet este de 250 euro pentru participarea individuala la eveniment, iar companiile pot achiziționa unul dintre pachetele de sponsorizare Royal, Platinum, Gold, Silver sau Bronze de aici: http://s9.ro/q90. Mai multe detalii și rezervări de bilete la adresa: frm@fundatiareginamaria.ro

Articole Recomandate