Skip to content
Am efectuat peste 1000 de implanturi în ultimii 5 ani, la pacienți din București.

Refă-ți dantura definitiv și recapătă siguranța de sine, alături de dinți funcționali care să te ajute să mesteci și să zâmbești ca odinioară, cu ajutorul implanturilor dentare!

Te ajutăm să-ți îmbunătățești sănătatea dentară, integritatea dinților vecini, funcția masticatorie și estetica zâmbetului prin înlocuirea cu implanturi dentare de calitate a dinților ce nu au putut fi salvați.

Totul fără durere, într-un mod transparent, la prețuri accesibile, într-o clinică modernă și curată din București și cu ajutorul medicilor de încredere, care au ajutat alți 250 de pacienți.

3

Lipsa dinților afectează atât armonia feței, cât și estetica zâmbetului.

Atunci când se pierd mai mulți dinți, implicit estetica facială va avea de suferit. Oasele maxilare se retrag, iar structura feței se va schimba, după cum urmează:

vei observa apariția mai multor riduri în zona gurii și a nasului

buzele își pierd din volum și capătă un aspect subțiat

dimensiunea pe lungime a feței va scădea

Astfel, fața va avea, în timp, un aspect de îmbătrânire prematură, lucru care te poate afecta pe mai multe planuri, atât din punct de vedere al sănătății fizice cât și mentale.

4

*Evoluția feței în timp după momentul în care rămâi fără dinți.

Stă în firea noastră, a oamenilor, să ne scadă încrederea și stima de sine din cauza unor defecte estetice temporare.

Se întâmplă și din cauza lipsei dinților.

Lipsa unuia sau mai multor dinți poate conduce la comportamente precum: acoperirea gurii cu mâna atunci când vrei să râzi.

Este o reacție normală care pleacă de la nivel psihic, fiindcă așa funcționăm ca oameni și are ca scop inhibarea zâmbetului pentru a evita descoperirea zonelor în care sunt dinți lipsă.

De aceea, efectele provocate de lipsa dinților sunt mai mult decât fizice. Aceste schimbări de comportament indică un respect de sine scăzut, o încredere scăzută și poate duce la depresie.

Știai că pe lângă stima de sine scăzută, lipsa dinților îți afectează sănătatea generală a organismului, ca o reacție în lanț?

Este de la sine înțeles că masticația este prima afectată atunci când vorbim despre lipsa unuia sau mai multor dinți, însă…

O masticație neregulară afectează atât dinții rămăși, cât și gingiile, capul, gâtul și mușchii maxilari.

La ce poate conduce asta? Implicit, la probleme precum migrene, dureri musculare, sensibilitate dentară crescută, migrarea dinților adiacenți (dinții din spate se înclină și migrează către partea anterioară a gurii), supraerupție (dintele opus dintelui lipsă iese din os și va modifica geometria cavității bucale), infecții ale gingiilor (care pot ataca rădăcinile dinților sănătoși), afecțiuni gastrice și ale sistemului digestiv (din cauza alimentelor care sunt înghițite fără să fie mestecate corespunzător).

O parte dintre aceste probleme conduc ulterior la pierderea altor dinți, de aceea, în anumite situații putem spune că pierderea unuia sau mai multor dinți poate provoca o reacție în lanț a altor probleme de sănătate.

Imaginează-ți pentru câteva momente cum ar fi să…

icon 1

Să poți zâmbi din nou, fără să te mai simți stânjenit!

stomatologie

Să mesteci fără probleme, chiar și alimentele acelea mai tari sau crocante, care îți plăceau foarte

icon 3

Să uiți de problema dinților lipsă

Obține zâmbetul de altă dată, funcționalitatea și estetica naturală a dinților, printr-un tratament modern cu implant dentar!

Tratamentul cu implant dentar reprezintă cea mai modernă metodă și cea mai avantajoasă soluție de înlocuire a dinților lipsă sau care se află într-un stadiu avansat de deteriorare și nu mai pot fi salvați.

Procedura constă în introducerea unui implant dentar ce va înlocui rădăcina dintelui pierdut, realizat din material de tip titan biocompatibil.

7 avantaje pe care le oferă un implant dentar:

1 Ai liniștea că implanturile vor fi 100% fixe și vor rezinsta o perioadă lungă de timp

2 Pentru restaurarea dintelui lipsă, nu trebuie piliți dinții vecini și cu atât mai mult nu trebuie să li se scoată nervii pentru fixarea punților dentare

3 Odată inserat, implantul conservă osul înconjurător exact ca dintele natural

4 Este TOTAL nedureros

5 Durata implantării unui dinte se face foarte RAPID

6 Prin astfel de lucrări eviți adițiile de os

7 Dintele implantat nu se cariază, deci ai o grijă în minus

„Mi se pare incredibil faptul ca după operație, totuși implantul presupune o operație, să nu te doară absolut deloc”
– Călina P. (pacientă)

Eu aveam o problemă cu dantura și spre norocul meu, ca să zic așa, am nimerit la domnul Dr. Bogdan Băcanu, care mi-a făcut o impresie extraordinară.

Este o persoană cu adevărat profesionistă și îi mulțumesc pentru toată răbdarea și bunătatea de care a dat dovadă în realizarea tratamentului.

Mi se pare incredibil faptul ca după operație, totuși implantul presupune o operație, să nu te doară absolut deloc.

Recomand cu încredere această Clinică!   

Eu sunt Dr. Cristian Papandopol si sunt medic stomatolog cu competență în implantologie orală, rezident chirurgie stomatologică și maxilo-facială!

În practica curentă folosesc tehnici de implantare imediată post-extracțională cu protezare imediată cât și tehnici rapide de reabilitare implanto-protetică fixă și mobilizabilă.

Am absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității “Titu Maiorescu”, București, în anul 2005 și sunt a treia generație de medici a familie Papandopol cu practică medicală orientată spre chirurgie, implantologie, parodontologie și protetică.

Particip constant la numeroase cursuri de specialitate și traininguri atât național cât și internațional alături de nume mari în domeniul implantologiei, precum prof. Daniel Buser – Elveția, Maurice Salama- SUA, Sascha Iovanovic – SUA sau prof. Anton Sculean – Elveția și Paul Mattout – Franța în domeniul parodontologiei. În februarie-martie 2014 am parcurs stagiul de chirurgie implantară la Universitatea din Berna, Elveția (Straumann Implant System).

În 2010-2011 am urmat cursurile de implantologie în cadrul UMF Carol Davila în urma cărora am obținut certificatul de competență în implantologie orală. În 2013 obțin certificarea pentru sistemul Fast&Fixed, încep să practic implantarea imediată post-extracțională cu protezare imediată, tehnici de extracție parțială și alte tehnici chirurgicale considerate actualmente ca fiind apanajul implantologiei contemporane de top.

În 2014 la Universitatea din Berna sub tutela prof Daniel Buser și prof Anton Sculean m-am perfecționat în domeniul implantologiei orale și parodontologiei. În aceeași perioadă îl cunosc și lucrez alături de renumitul prof. Urs Belser în domeniul proteticii dentare. Începând cu 2015 am început să folosesc tehnologia digitală în implantologie pentru inserarea ghidată a implanturilor precum și pentru protezările imediate pe suport implantar. Apoi, în 2016 mă întorc la Berna pentru a participa la Congresul internațional de estetică implantară, în 2017 particip la Bologna la Simpozionul internațional de regenerare osoasă și de țesuturi moi, la workshop-ul de implantologie organizat de Sweden&Martina în Alba, Italia.

În decembrie 2019 a obținut prin concurs loc pentru a se specializa în chirurgia mare a gurii și feței, chirurgia maxilo-facială.

Cristian Papandopol | Clinica Sala Palatului
Băcanu Bogdan | Clinica Sala Palatului

Iar eu sunt Dr. Băcanu Bogdan și sunt medic stomatolog cu competență în implantologie!

Am absolvit Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universității “Titu Maiorescu”, București, în anul 2010 și sunt specializat în implantologie, estetică dentară și parodontologie.

Particip constant la numeroase cursuri de specialitate (Straumann Implant System, MegaGen, Gama Alpha Bio) și traininguri atât național cât și internațional alături de nume mari în domeniul implantologiei în Germania și Franța.

În 2010-2011 am urmat cursurile de implantologie în cadrul UMF Carol Davila în urma cărora am obținut certificatul de competență în implantologie orală.

Știai că 89% dintre pacienții care au optat pentru un implant dentar au declarat că sănătatea psihologică li s-a îmbunătățit?

Contrar efectelor negative menționate mai sus care se răsfrâng la nivel psihic în cazul persoanelor cu dinți lipsă și conform unui studiu publicat de P.I. Branemark, numit și „tatăl implantologiei moderne”, s-a constatat o îmbunătățire majoră în urma tratamentului cu implant dentar.

După acest tip de tratament, pacienții supuși studiului, s-au simțit mult mai încrezători în a deschide subiecte noi de discuție cu cei din jur.

Chiar studiile arată că această procedură are un efect pozitiv asupra vieții sociale în cazul a peste 89% dintre pacienții care aleg soluția de înlocuire a dinților lipsă cu implanturi dentare.

Dacă te gândești la alternative existente pentru implantul dentar, am vrea să îți prezentăm 2 dintre acestea, alături de numeroase dezavantaje pe care le au

1. Lucrarea tradițională fixă pe dinții vecini zonei edentate

17

Necesită șlefuirea a cel puțin 2 dinți vecini

17

În mare parte dintre cazuri se ajunge la scoaterea nervilor și tratament de canal pentru dinții vecini

17

După ce tragi linie și aduni toate tratamentele de canal și reconstituirile de bont pe dinții vecini, vei constata că această alternativă nu este mai ieftină decât un implant, ci apropiată ca preț

17

Scade șansele ca pe viitor să înserezi un implant dentar, fiindcă osul rămas în zona dintelui lipsă de resoarbe în timp, acesta nefiind solicitat. Practic, dacă nu se introduce niciun implant în primul an de pierdere a unui dinte, zona osoasă își va pierde din volum pe parcursul anilor

17

Dinții stâlpi, pe care este realizată lucrarea fixă, se suprasolicită

2. Proteze dentare mobile

17

Masticația cu proteze mobile atinge o eficiență de DOAR 10% și multe dintre alimentele preferate vor fi evitate

17

E foarte posibil ca pacientul să dezvolte ticuri faciale, fără să își dea seama sau să recunoască asta

17

Apar scăderi ale volumlui de os, iar în viitor protezele devin și mai mobile cu posibilitatea de a se desprinde de pe câmpul protetic în cele mai nepotrivite momente

17

Materialul de confecție (acrilat-plastic) va depozita resturi alimentare care duc la formarea unor bacterii ce generează iritarea gingiilor, aspect și miros neplăcut

17

Afectează dramatic șansele de a insera pe viitor implanturi dentare

17

Necesită aplicarea adezivilor pentru stabilizarea protezei

“Concret, de ce să aleg un implant dentar?”, așa cum și alții s-au întrebat până acum, probabil te-ai întrebat și tu, așa că iată motivele:

18

Vei putea zâmbi din nou cu mai multă încredere

18

Vei putea mesteca din nou alimentele preferate la care ai renunțat în timp

18

Vorbirea ta va fi din nou mai articulată și vei reuși să pronunți cuvintele cum trebuie

18

Forma feței va arăta mai bine și vei evita îmbătrânirea prematură a acesteia

18

Vei preveni bolile digestive fiindcă vei putea mesteca alimentele mai bine

18

Vei căpăta mai multă stimă de sine, știind că ai făcut o investiție inteligentă și pe viață pentru aspectul și funcționalitatea danturii tale

“Mai pot amâna un eventual implant dentar …”

Este și cazul tău?

În anumite cazuri, pacienții cu dinți lipsă își tot găsesc scuze atunci când iau în calcul tratamentul cu implant dentar și așteaptă până când este prea târziu. Iată la ce se poate ajunge dacă amâni acest moment:

Nu mai este os suficient pentru implant și de aici rezultă necesitatea adiției osoase, deci alte complicații

Se pierd și dinții vecini

Nu se mai pot face lucrări dentare fixe, ci doar mobilizabile

În unele situații, sunt necesare operații repetate și complexe pentru a insera implanturi speciale de ultimă variantă-deci costuri care cresc semnificativ, traumă post-operatorie alături de perioadă de vindecare

Bine ai venit la Clinica Sala Palatului, locul în care găsești 15 specialități medicale și unde îți poți rezolva majoritatea problemelor de sănătate!

Am pornit în anul 2015 și ne-am propus să oferim servicii medicale oricăror persoane care doresc calitate, etică și profesionalism în actul medical.

Clinica este echipată cu aparatură de ultimă generație, ești întâmpinat de doctori performanți și vrem să oferim o experiență medicală la prețuri accesibile.

Ne aflăm în centrul Bucureștiului, la doi pași de Sala Palatului.

Am pornit ca un proiect social medical în care vrem să atragem cât mai mulți oameni care vor să aibă servicii medicale de calitate la prețuri confortabile, conștienți fiind că pot ajuta în același timp persoane aflate în afara sistemului care, altfel, nu ar putea avea acces la servicii medicale adevărate.

De aici, sloganul nostru este ”FĂ-TE BINE FĂCÂND BINE!”

Tipuri de implanturi folosite în

Clinica Sala Palatului

Pe piață există foarte multe tipuri de implanturi dentare. Tu trebuie să îl alegi pe cel care se potrivește cel mai bine cu nevoile și bugetul pe care îl ai la dispoziție.

Implanturi ARDS

ARDS este un brand renumit datorită implanturilor rezistente, care ajută în același timp la obținerea unei danturi funcționale. Sistemele de implantare de la ARDS reprezintă cea mai bună alegere atunci când vine vorba de raportul calitate-preț. Produsele sunt rezistente și ușor de montat, iar durabilitatea acestora, ridicată.

Alege cu încredere ARDS daca vrei să ai parte de o dantură ireproșabilă și de o lucrare calitativă. La finalul intervenției vei vedea că nu se observă nici o diferență între dinții tăi naturali și implant.

26

Scurtează în mod semnificativ perioada de osteointegrare, datorită designului unic al implantului ARDS ce mărește suprafața de contact os

26

Conservare osoasă: micșorarea în volum a implantului cu 40% și reducerea cu 40% a volumului de os forat datorită tehnicii de foraj

26

Implant autoforant, din titan, de formă conică, cu hexagon intern

26

Suprafață sablată, rugoasă și gravată cu acizi organici, ce prezintă o rezistență la frecare mai mare în cazul mobilizărilor la nivelul suprafețelor de contact, față de o suprafața netedă

26

Apexul implantului este rotunjit, ceea ce face ca înserarea implantului ARDS să fie mult mai sigură în vecinătatea sinusului maxilar, fără a exista riscul lezării mucoasei schneideriene

Implanturi MegaGen

MegaGen este o companie sud coreeană ce produce implanturi dentare de calitate premium. Sunt implanturi moderne de ultimă generație ce asigură o bună durabilitate în timp.

26

Este o soluție premium de restaurare minim invazivă

26

Este cea mai bună variantă de tratament prin care se redă funcția osului și a dintelui pierdut.

26

O variantă extrem de rezistentă pentru molari, care oferă o estetică deosebită

26

Implantul dezvoltat de MegaGen este prevăzut cu tehnologia Xpeed, care asigură integrare puternică, dar și regenerarea eficientă a osului maxilarului

26

Are încorporate particule nanomicronice de oxid de calciu, astfel țesutul osos nu ia contact direct cu implantul și accelerează procesele de vindecare osoasă

26

Confecționat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, cu o puritate superioară

26

Estetica și funcționalitatea obținute în urma intervenției de inserare a implantului dentar au o foarte bună stabilitate în timp

26

Procedura de inserare se obține cu un sacrificiu minim la nivelul osului și al gingiei

Ultimul caz reușit 

Pacient 45 de ani, cu boală paradontală avansată cu dinți cu mobilitate mare, irecuperabilă

Cazul a fost realizat (intervenție chirurgicală și protetică) de către domnul dr. Papandopol. A fost decis împreună cu pacientul un plan de tratament ce implica una dintre cele mai avansate tehnici: All-on-6 cu protezare imediată. Această tehnică se bazează pe înserarea a 6 implanturi în locații specifice pentru a permite realizarea unei lucrări protetice care să restabilească funcțiile aparatului dento-maxilar.

Lucrarea provizorie a fost purtată 6 luni pentru a se asigura vindecarea și succesul implanturilor. Pacientul a revenit și i s-a fixat lucrarea finală.

Rezultatul obținut i-a oferit pacientului aceeași funcționalitate și același aspect cu cel al dinților naturali permițându-i să mestece alimente dure, să mănânce fructe și legume, să râdă și să vorbească cu încredere.Ca

Ce spun pacienții care au fost la

Clinica Sala Palatului

Bucură-te din nou de un zâmbet estetic, recapătă funcția masticatorie și integritatea dinților, pe termen lung!

Luna aceasta te poți bucura de o

REDUCERE de 36%!

PACHET IMPLANT UNIDENTAR

26

Implant dentar ARDS

26

Bont protetic

26

Coroniță metalo-ceramică

3000 LEI

2250 LEI (-25%)

Intervenția nu este dureroasă, având loc în urma administrării unui anestezic local. În ceea ce privește durata procedurii, ea variază în funcție de complexitatea implantului.

Fie că dorești să beneficiezi de ofertă sau îți dorești un alt tip de implant dentar, completează formularul următor pentru a te programa la un consult la unul dintre doctorii noștri!

Formular de contact

Informații de contact

Ai întrebări? Contactează recepția clinicii noastre, iar un coleg o să îți ofere informațiile de care ai nevoie.

icon 4

Strada Ion Câmpineanu nr. 23, Sector 1, București

icon 5

Luni – Vineri 08.00 – 18.00