Avem disponibil vaccinul Influvac-Tetra. Vaccinează-te acum!

Vaccinul Influvac-tetra este un vaccin, suspensie injectabilă în seringa preumplută. Este recomandat pentru a te proteja împotriva gripei și este utilizat în special la pacienții care prezintă un risc crescut de complicații determinate de gripă.

Gripa este o boală care se poate răspândi rapid și este cauzată de tipuri diferite de tulpini virale care se pot schimba în fiecare an. Din cauza modificării potențiale anuale a tulpinilor care circulă, se recomandă vaccinarea în fiecare an. Cel mai mare risc de îmbolnăvire de gripa apare în timpul lunilor reci, perioada cuprinsă între lunile octombrie și martie.

Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor recomandă ca oricine cu vârsta mai mare de şase luni să se vaccineze. Anumite persoane sunt mai susceptibile la efectele gripei deoarece suferă de anumite afecţiuni care ar putea să se agraveze sau au un risc mai mare de a face complicaţii severe, cum ar fi bronşita sau pneumonia.

Nu te îmbonăvi de gripă. Şi nu-i îmbolnăvi nici pe cei din jurul tău!

Programează-te în cele două locaţii:

Clinica Sala Palatului: +40 731 345 129

Policlinica Socială Baba Novac: +40 213 223 020

! Cu cât faci programarea mai rapid, cu atât sunt șanse mai mari să prinzi vaccinul pe stoc, atât pentru tine, cât și pentru cei apropiați.

Costul administrării vaccinului gripal este de 65 lei.

Recommended Posts