Skip to content
1
Specialități medicale
1
Medici
0
Servicii medicale
0
pacienți

Clinica Sala Palatului, deschisă pe 27 mai 2015, are ca scop oferirea de servicii medicale integrate oricăror persoane care își doresc calitate, etică și profesionalism în actul medical.

O experiență medicală de top la prețuri accesibile.

În centrul Bucureștiului, la doi pași de Sala Palatului. Excelăm în ecocardiografie, ecografie generală, cardiologie, ginecologie, stomatologie, neurologie pediatrică și pediatrie.

 • Oferim servicii medicale integrate oricăror categorii de persoane
 • Oferim servicii medicale de top la prețuri reduse persoanelor cu venituri mici
 • Dotări de ultimă generație
 • Doctori performanți

Pornită ca un proiect social medical, Clinica Sala Palatului oferă acum sprijin categoriilor defavorizate de persoane prin contribuția fiecărui pacient plătitor. Sub sloganul ”FĂ-TE BINE FĂCÂND BINE!”, fiecare persoană poate contribui la consultația oferită gratuit celor fără venituri sau la prețuri reduse unei persoane cu venituri mici.

Beneficiarii serviciilor medicale sociale oferite prin a doua Clinică Socială sunt persoanele și familiile cu venituri mici, aflate în situații dificile din punct de vedere financiar. Astfel, cei ale căror nevoi medicale depășesc pachetul garantat de asigurările de stat, sau nu au posibilitatea de a apela la clinici private, vor plăti o suma modică, în funcție de serviciul prestat. Fondurile strânse astfel vor asigura sustenabilitatea proiectului pe termen lung.

”Această a doua Clinică este un altfel de pionierat în care vrem să atragem cât mai mulți oameni care vor să aibă servicii medicale de calitate la prețuri confortabile, conștienți fiind că pot ajuta în același timp persoane aflate în afara sistemului care, altfel, nu ar putea avea acces la servicii medicale adevărate.  În numele echipei, le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat și ne vor ajuta în continuare. Numai împreună putem clădi o lume mai bună pentru toți.”

Dr. Wargha Enayati, fondatorul Fundației Inovații Sociale Regina Maria   

Specialități medicale

 1. Stomatologie
 2. Oftalmologie
 3. Obstetrică – ginecologie
 4. Cardiologie
 5. Ortopedie
 6. Orl
 7. Neurologie
 8. Recuperare pediatrica
 9. Imagistică dentara
 10. Ecografie
 11. Dermatologie
 12. Medicină internă
 13. Analize de laborator

Locația noastră

Date de contact