Skip to content
1
Specialități medicale
1
Medici
0
Servicii medicale
0
pacienți

Despre noi

Clinica Sala Palatului, deschisă pe 27 mai 2015, are ca scop oferirea de servicii medicale integrate oricăror persoane care își doresc calitate, etică și profesionalism în actul medical.

O experiență medicală de top la prețuri accesibile.

În centrul Bucureștiului, la doi pași de Sala Palatului. Excelăm în ecocardiografie, ecografie generală, cardiologie, ginecologie, stomatologie, neurologie pediatrică și pediatrie.

  • Oferim servicii medicale integrate oricăror categorii de persoane
  • Oferim servicii medicale de top la prețuri reduse persoanelor cu venituri mici
  • Dotări de ultimă generație
  • Doctori performanți

Scopul nostru este să oferim un act medical de calitate cu profesionalism și responsabilitate din partea personalului medical însuflețit de respect și grijă pentru oameni și de a îmbunătăți calitatea vieții fiecărui pacient, indiferent din ce categorie socială face parte.

Clinica este un proiect de antreprenoriat socio-medical autosustenabil, sub egida Fundației Inovații Sociale Regina Maria. Aspectul social se reflectă în faptul că pacienții cu venituri mici și foarte mici primesc aici servicii de calitate la prețuri reduse cu până la 60% din prețul serviciului medical, lucru posibil prin contribuția fiecărui pacient plătitor: fiecare serviciu medical plătit la preţ întreg ajută o persoană vulnerabilă să beneficieze de tratament medical gratuit sau cu reducere!

Aceasta nu este doar o clinică elegantă și bine dotată, cu medici de excepție și prețuri bune, dar oricine se tratează aici va putea oferi sănătate unui alt om, care nu și-o poate permite.

”Această a doua Clinică este un altfel de pionierat în care vrem să atragem cât mai mulți oameni care vor să aibă servicii medicale de calitate la prețuri confortabile, conștienți fiind că pot ajuta în același timp persoane aflate în afara sistemului care, altfel, nu ar putea avea acces la servicii medicale adevărate.  În numele echipei, le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat și ne vor ajuta în continuare. Numai împreună putem clădi o lume mai bună pentru toți.”

Dr. Wargha Enayati, fondatorul Fundației Inovații Sociale Regina Maria   

 

Locația noastră

Date de contact