Atunci când îți dorești să ai o dantură frumoasă, cu dinți perfect aliniați, soluția optimă este aparatul dentar.

La Centrul de Stomatologie Sala Palatului îți oferim acum aparatul dentar ceramic CLEAR, un aparat mai discret decât cel clasic, metalic, dar la fel de eficient.

Plusul pe care îl oferă acesta este aspectul estetic pe durata tratamentului, datorat materialului foarte puțin vizibil, ce are culoarea naturală a dinților. Bracket-urile sunt realizate din ceramică policristalină, un biomaterial inert din punct de vedere chimic, care odată ce sunt fixate pe smalțul dentar sunt foarte greu sesizabile.

Avantaje:

  • Este puțin vizibil, este modern, discret și preferat de cei care nu doresc să fie evidentă purtarea aparatului dentar.
  • Poate fi utilizat pentru tratamentul unei mari variații de anomalii dentare, inclusiv ocluzii.
  • Nu se pătează ușor, având bracket-uri ceramice.
  • Elasticul din jurul bracket-urilor se schimbă lunar, așadar aspectul impecabil este prezent în orice clipă a tratamentului.

Dacă vrei să vezi dacă acest aparat dentar este varianta de tratament care ți se potrivește, te așteptăm la Centrul de Stomatologie Sala Palatului.

Programările se fac la domnul doctor Feri Niknami, accesând https://www.clinicasalapalatului.ro/programare-prin-email/ sau sunând la 0731.345.129.

Articole Recomandate