Pachet ORL complet

Consultul de ORL reprezintă de cele mai multe ori primul contact cu medicul specialist otorinolaringolog.

Consultul la această specialitate este printre cele mai complexe din medicină, fiind însoțit de multe ori de alte manevre și investigatii suplimentare, ce au rolul de a identifica cât mai exact patologia prezentă.

Monitorizează și menține sănătatea urechii. Programează-ți un control ORL la doamna dr.Pîrvan și vino să descoperi la Clinica Sala Palatului ofertele pe care ți le-am pregătit!

Pachet ORL: consult, audiometrie și fibroscopie, 299 Ron redus de la 360 Ron.

Programările se fac accesând: https://www.clinicasalapalatului.ro/programare-prin-email/ sau sunați la 0731.345.129.

Pachet ORL fibroscop

Examinarea realizată cu ajutorul fibroscopului ORL este o procedură rapidă şi modernă de diagnostic prin care pot fi vizualizate, pe un ecran, zonele greu accesibile din interiorul nasului şi gâtului. De reţinut este faptul că fibroscopia ORL nu doare, este rapidă şi nu necesita anestezie.

Această investigație este necesară în cazul afecțiunilor care se manifestă prin:

 • obstrucție nazală;
 • afectarea mirosului;
 • secreții în spatele nasului sau în gât;
 • sforăit;
 • pauze în respirație în timpul somnului;
 • răgușeală;
 • senzație de lipsa de aer sau respirație dificilă;
 • dureri de cap, urechi, gât;
 • tumefacții la nivelul gâtului.

Monitorizează și menține sănătatea urechii. Programează-ți un control ORL la doamna dr.Pîrvan și vino să descoperi la Clinica Sala Palatului ofertele pe care ți le-am pregătit!

Pachet ORL ce include:

 • Consult
 • Fibrioscopie

Beneficiile pachetului:

 • Diagnosticarea unei serii de afecțiuni ORL;
 • Investigare tract respirator superior.

Programările se fac accesând: https://www.clinicasalapalatului.ro/programare-prin-email/ sau sunați la 0731.345.129.

Pachet ORL

Pierderea auzului vine odată cu vârsta, însă poate afecta pe oricine. Știai că conform studiilor ce puțin de 25% din persoanele peste 50 de ani se pot confrunta cu pierderea auzului, iar procentul este în creștere.

Una dintre cele mai bune metode de a determina acuitatea auditivă este printr-un test de audiometrie. Examenul de audiometrie are scopul de a testa cât de bine auzi. Audiologia este o ramură a specializării ORL.

Știai că conform studiilor ce puțin de 25% din persoanele peste 50 de ani se pot confrunta cu pierderea auzului, iar procentul este în creștere.

Programările se fac accesând: https://www.clinicasalapalatului.ro/programare-prin-email/ sau sunați la 0731.345.129.

Pachet Ginecologie

O mare parte dintre femei experimentează în fiecare lună diferite tipuri de dureri pelvine. Acestea sunt localizate la nivelul abdomenului inferior și pot fi asociate crampelor menstruale de cele mai multe ori. Însă există și posibilitatea ca acestea să fie semn al unei afecțiuni mai grave, caz în care controlul ginecologic se impune.  

Din grijă pentru sănătatea ta am pregătit un Pachet pentru controlul durerilor pelvine la un preț special de 369 lei, redus de la 525 lei.

Acesta îți poate oferi informații complete și esențiale pentru sănătatea ta și include:

 • Consult
 • Ecografie transvaginală
 • Secreție vaginală (lame)
 • Cultură (lame)

Programări la 0731.345.129 sau 0372.126.405.

Pacetul este valabil în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2022.

Pachet mezoterapie pentru cicatrici, postacnee

Într-o societate în care predomină interesul pentru estetică atenția noastră se îndreaptă frecvent spre obținerea unei pieli perfecte. Există un tratament cu efecte rapide care ne poate energiza, rehidrata și intinerii pielea.

Mezoterapia reprezintă o procedură medicală minim invazivă, nedureroasă și rapidă care permite rejuvenarea facială sau regenerarea și vindecarea naturală a organismului. Aceasta îmbunătățește aspectul estetic sau tratarea unor afecțiuni de natură dermatologică.

Mezoterapia poate fi recomandată de specialiștii în dermatocosmetică în cazuri precum:

 • Tratarea acneei
 • Tratarea cicatricilor
 • Reducerea ridurilor fine

Zonele care pot fi tratate sunt: fața, gâtul, decolteul, mâinile, iar efectele sunt vizibile de la prima sedință. și cu fiecare etapă, rezultatele sunt tot mai spectaculoase.

La Clinica Sala Palatului ți-am pregătit un Pachet mezoterapie după cicatrici, postacnee la un preț special de 800 lei. Acesta include un consult și o ședință de mezoterapie facială.

Prețul pachetului este valabil în perioada 1 septembrie 30 noiembrie 2022.

Programează o vizită la medicul nostru dermatolog pentru a discuta despre beneficiile mezoterapiei, precum și despre alte proceduri de înfrumusețare care te interesează!

Pachet dermatologie electrocauterizare

În perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2022 beneficiezi de oferta specială pentru pachetul dermatologie electrocauterizare la prețul special de 150 lei*, care include:

 • Consult
 • Dermatoscopie
 • Electrocauterizare până la 10 leziuni

*Este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist.

Pielea este cel mai mare organ al corpului și este cea care menține un echilibru între diverși parametri ai organismului nostru și prima barieră care ne apără împotriva agresiunii factorilor externi, cum ar fi de exemplu agenții infecțioși, precum bacterii, virusuri etc. Există peste 3000 de afecțiuni ale pielii, multe dintre ele manifestând simptome identice sau similare, pe care doar un medic dermatolog le poate diferenția.

Un control de rutină al pielii la un medic dermatolog este recomandat o dată pe an și are o importanță deosebită pentru verificarea stării de sănătate a pielii și detectarea eventualelor semne precoce ale problemelor.

Fă-ți un control dermatologic și menține-ți sănătatea pielii!

Programări la numărul de telefon 0731.345.129 sau 0372.126.405 sau apăsând butonul de mai jos.