Pachet diagnostic și prevenție dentară

Stomatologie

În perioada 1 aprilie – 30 iunie 2022 beneficiezi de oferta specială pentru pachetul diagnostic și prevenție dentară la un preț special de 269 lei. Acesta include:

 • Consult și plan de tratament
 • Detartraj și periaj
 • Airflow
 • Dianostic intraoral digital

Se spune că durerea de dinți și de masele, este cea mai dureroasă dintre toate. Pentru a preveni aceste situații neplăcute, apelează cu încredere la medicina dentară preventivă.

Micile probleme pe care pacienții le pot avea sunt depistate foarte ușor la controalele de rutină și se pot rezolva rapid, cu minimum de durere și efort financiar. Dacă acestea sunt lăsate să evolueze, se pot înrăutăți semnificativ și este binecunoscut faptul că este mult mai indicat să previi decât să tratezi.

Pentru programări sunați la 0731.345.129  sau 0372.126.405 sau apăsând butonul de mai jos.

Promoția este valabilă exclusiv în Clinica Sala Palatului până la 30.06.2022.

Pachet Mezoterapie scalp

Mezoterapie

În perioada 1 aprilie – 30 iunie 2022 beneficiezi de două pachete la prețuri speciale pentru procedurile de Mezoterapie:

 • Pachet Mezoterapie Scalp cu 3 ședințe Mezoterapie și un cocktail de substanțe nutritive la prețul special de 1200 lei.
 • Pachet 4 ședințe Mezoterapie Scalp – la prețul special de 2600 lei.

Căderea părului este influențată de o serie de factori externi, dar mai ales interni care țin de persoană, fiind o problemă des întâlnită la populația generală. Poate exista atât o predispoziție, cât și o serie de dereglări hormonale, deficite nutriționale, alterări ale circulației sanguine de la nivelul scalpului și factori psihologici. În plus, boli specifice inflamatorii sau infecțioase ale scalpului sau anumite boli autoimune pot duce la căderea părului, la fel ca și administrarea anumitor substanțe medicamentoase și chimioterapice.

Una dintre cele mai eficiente proceduri pentru stoparea căderii părului, disponibilă și în cadrul Clinicii Sala Palatului, este mezoterapia. Aceasta este o procedură non-chirurgicală și minim invazivă, extrem de complexă, care presupune administrarea unor substanțe medicamentoase la nivelul zonelor afectate prin injectare intradermică, cu scopul stimulării oxigenării locale și a foliculilor piloși existenți, promovării apariției de noi fire, cât și pentru stoparea anumitor procese care determină pierderea firelor de păr.

Rezultatele obținute de pacienți sunt stimularea creșterii naturale a părului și stoparea imediată a căderii părului.

Fiecare dintre noi avem ceva ce dorim să schimbăm și cu mici retușuri putem să arătăm așa cum ne dorim. Simte-te bine în pielea ta!

Programări la numărul de telefon 0731.345.129 sau 0372.126.405 sau apăsând butonul de mai jos.

Promoția este valabilă exclusiv în Clinica Sala Palatului până la 30.06.2022.

Pachet dermatologie electrocauterizare

În perioada 1 aprilie – 30 septembrie 2022 beneficiezi de oferta specială pentru pachetul dermatologie electrocauterizare la prețul special de 150 lei*, care include:

 • Consult
 • Dermatoscopie
 • Electrocauterizare până la 10 leziuni

*Este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist.

Pielea este cel mai mare organ al corpului și este cea care menține un echilibru între diverși parametri ai organismului nostru și prima barieră care ne apără împotriva agresiunii factorilor externi, cum ar fi de exemplu agenții infecțioși, precum bacterii, virusuri etc. Afecțiunile pielii pot crea o stare de disconfort și pot afecta serios încrederea în sine a pacientului. În unele cazuri, acestea pot dezvolta complicații grave, care sa pună în pericol sănătatea pacientului.

Un control de rutină al pielii la un medic dermatolog este recomandat o dată pe an și are o importanță deosebită pentru verificarea stării de sănătate a pielii și detectarea eventualelor semne precoce ale problemelor. Există peste 3000 de afecțiuni ale pielii, multe dintre ele manifestând simptome identice sau similare, pe care doar un medic dermatolog le poate diferenția.

Monitorizează și menține sănătatea pielii! Fă-ți un control dermatologic.

Programări la numărul de telefon 0731.345.129 sau 0372.126.405 sau apăsând butonul de mai jos.

Promoția este valabilă exclusiv în Clinica Sala Palatului până la 30.09.2022.

Pachet screening endocrinologie

În perioada 1 aprilie – 30 iunie 2022 beneficiezi de oferta specială pentru pachetul screening endocrinologie care include:

 • Consultație
 • Ecografie tiroidiană

Endocrinologia se ocupă cu profilaxia, depistarea, diagnosticarea, tratarea patologiei endocrine și recuperarea bolnavilor care suferă de boli ale sistemului endocrin. Sistemul endocrin joacă un rol vital în desfășurarea unor funcții importante ale organismului, de aceea este foarte important să descoperim la timp orice afecțiune endocrină!

Orice modificare a principalilor factori implicați în funcționarea sistemului endocrin duce la instalarea unor dezechilibre, la apariția bolilor specifice glandei tiroide și la scăderea semnificativă a calității vieții.

Afecțiunile tiroidiene pot trece neobservate în primă fază, pentru că multe nu au simptome astfel că sunt descoperite cu ocazia controalelor de rutină și a efectuării analizelor de laborator anuale.

Dacă nu sunt tratate, ele pot duce la:

 • modificări ale greutății corporale;
 • tulburări de menopauză;
 • osteoporoză;
 • infertilitate;
 • palpitații, oboseală, depresie;
 • probleme dermatologice și de atenție etc.

Controlul endocrinologic efectuat periodic este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru a te asigura de sănătatea sistemului tău endocrin și pentru a preveni aceste afecțiuni.

Pentru programări sunați la 0731.345.129 sau 0372.126.405 sau apăsând butonul de mai jos.

Promoția este valabilă exclusiv în Clinica Sala Palatului până la 30.06.2022.