Aparat dentar SAFIR cu 45%reducere până pe 15 septembrie

Pntru a-ți oferi un tratament ce îmbină aspectul discret cu rezistența ți-am pregătit o ofertă specială la Centrul de Stomatologie Sala Palatului.

Până pe 15 septembrie beneficiezi de 45% reducere la achiziționarea unui APARAT DENTAR SAFIR, 2500 lei pe arcadă, în loc de 3600 lei.

Aparatul dentar Safir este recomandat pacienților care își doresc o schimbare a danturii atât la nivel estetic, cât și la nivel funcțional. Acesta este mai puțin vizibil decât aparatele dentare clasice, astfel este potrivit pentru acei pacienți care își doresc ca pe parcursul tratamentului ortodontic să fie mai discreți. Brackeții sunt transparenți și oferă un aspect plăcut și chiar elegant.

Avantaje:

✅ Fizionomic, nu deranjează vorbirea și masticația

✅ Confort net superior pe durata întregului tratament dentar

✅ Risc redus de alergii și reacții adverse

✅ Ușor de montat și manipulat la vizitele periodice în cabinetul dentar

✅ Rezultate foarte bune la finele tratamentului

✅ Depozit scăzut de tartru

✅ Previne boala parodontală

✅ Îmbină eficiența cu estetica

✅ Ușor de purtat, permite o igienă orală minuțioasă

Programări la 0731.345.129 sau 0372.126.405 la domnul doctor Feri Niknami.

Ofertă Implant ARDS până pe 15 septembrie

Ai dinți lipsă și te gândești la un implantul dentar? Până pe 15 septembrie la Centrul de Stomatologie Sala Palatului beneficiezi de următoarea OFERTĂ:

Implant ARDS + Bont protetic + Coroniță pe implant la prețul de 1700 lei, în loc de 2550 lei.

Prețul se achită la implantare, iar protetica de la 3 luni este gratuită.

Implantul dentar este o soluție optimă pentru înlocuirea unuia sau mai multor dinți. Procedura constă în introducerea unui implant dentar ce va înlocui rădăcina dintelui pierdut, realizat din material de tip titan biocompatibil.

Implantul dentar este compus din 2 segmente:

✅ unul intra-ososo (implantul dentar propriu-zis) și

✅ unul transmucozal, intra-oral (bontul protetic și coroana dentară, puntea dentară, sau proteza dentară).

Intervenția nu este dureroasă, având loc în urma administrării unui anestezic local. În ceea ce privește durata procedurii, ea variaza în funcție de complexitatea implantului.

BENEFICIILE aduse de implant:

✅ Îți redă în proporție de 99% funcționalitatea și estetica naturală a dinților;

✅ Îți oferă garanție pe viață;

✅ Este ușor de întreținut;

✅ Nu există restricții de alimentație;

✅ Nu afectează dinții naturali adiacenți;

✅ Asigură o masticație similară cu cea a dinților naturali.

Implanturile ARDS sunt produse în Israel și sunt autoforante, de formă conică, cu hexagon intern, având filet dublu ce îi conferă stabilitate primară ridicată chiar și în os cu densitate scăzută, au o rezistentă mai mare la frecare datorită suprafeței ruguroase, o durată de viață foarte bună și o compatibilitate de 98.5.

Apelează la un specialist atunci când îți dorești un zâmbet frumos și sănătos!

 Pentru programări vă rugăm să sunați la numărul 0731.345.129 sau 0372.126.405.

Alege să zâmbești din nou și accesează oferta promo la implantul unidentar ARDS!

Pachete oftalmologie gratuite pentru copiii tăi

Cel mai prețios lucru din viața părinților îl reprezintă copii, și pentru asta este important să aveți grijă de ei și mai ales de vederea lor. Problemele pot să apară devreme: fie mici leziuni sau diferite boli ereditare. De multe ori părinți sesizează târziu, după ce copii încep să meargă la școală.

Singura modalitate corectă de a aprecia calitatea vederii și starea de sănătate a ochiului este examinarea oftalmologică.

O evaluare oftalmologică completă constă în examinarea externă a globului ocular, testarea acuității vizuale, a funcției pupilare, a motilității oculare, a presiunii intraoculare și examinarea structurilor oculare prin pupila dilatată (fundul de ochi).

La Clinica Sala Palatului îți oferim un Pachet oftalmologic GRATUIT pentru copilul tău, dacă veniți cu o trimitere de la medicul dumneavostră de familie. Acesta include:

✅ Autokeratorefractometrie – determinarea dioptriilor şi a parametrilor corneeni în vederea prescripţiilor de ochelari şi de lentile de contact

✅ Examen fund de ochi

✅ Măsurare acuitate vizuală

✅ Prescripție medicală

✅ Gonioscopie

+ BONUS: rame și lentile de ochelari oferite de Essilor.

Programează acum la 0731.345.129 sau 0372.126.405 o consultație la medicul tău oftalmolog – Dr. Angela Guțu, medic specialist oftalmologie cu competență în tratarea tulburărilor de vedere la adulți și copii peste 5 ani.

Dacă nu aveți trimitere de la medicul de familie puteți benficia de o promoție pentru costul acestui Pachet până la data de 30 noiembrie. Prețul este de 99 ron redus de la 575 ron.

👓Să ne vedem sănătoși !!! 👓