Un cadou pentru copilul tău în luna iunie la Clinica Sala Palatului

Cu ocazia lunii iunie îi urăm La mulți ani copilului tău și te așteptăm la Clinica Sala Palatului să îți oferim un CADOU SPECIAL!

Cel mai prețios lucru din viața părinților îl reprezintă copii, și pentru asta este important să aveți grijă de ei și mai ales de vederea lor. Problemele pot să apară devreme: fie mici leziuni sau diferite boli ereditare. De multe ori părinți sesizează târziu, după ce copii încep să meargă la școală.

Singura modalitate corectă de a aprecia calitatea vederii și starea de sănătate a ochiului este examinarea oftalmologică.

O evaluare oftalmologică completă constă în examinarea externă a globului ocular, testarea acuității vizuale, a funcției pupilare, a motilității oculare, a câmpului vizual, a presiunii intraoculare și examinarea structurilor oculare prin pupila dilatată (fundul de ochi).

În luna iunie îți oferim un Pachet oftalmologic la un preț special: 175 lei pentru copilul tău. Acesta include:

✅ Autokeratorefractometrie – determinarea dioptriilor şi a parametrilor corneeni în vederea prescripţiilor de ochelari şi de lentile de contact

✅ Examen fund de ochi

✅ Măsurare acuitate vizuală

✅ Prescripție medicală

+ BONUS: rame și lentile de ochelari oferite de Essilor.

Programează acum la 0731.345.129 o consultație la medicul tău oftalmolog – Dr. Angela Guțu, medic specialist oftalmologie cu competență în tratarea tulburărilor de vedere la adulți și copii peste 5 ani.

👓Să ne vedem sănătoși !!! 👓