Fii sănătos iarna asta! Vaccinare antigripală la adulți

Avem disponibil vaccinul Influvac-Tetra. Vaccinează-te acum!

Vaccinul Influvac-tetra este un vaccin, suspensie injectabilă în seringa preumplută. Este recomandat pentru a te proteja împotriva gripei și este utilizat în special la pacienții care prezintă un risc crescut de complicații determinate de gripă.

Gripa este o boală care se poate răspândi rapid și este cauzată de tipuri diferite de tulpini virale care se pot schimba în fiecare an. Din cauza modificării potențiale anuale a tulpinilor care circulă, se recomandă vaccinarea în fiecare an. Cel mai mare risc de îmbolnăvire de gripa apare în timpul lunilor reci, perioada cuprinsă între lunile octombrie și martie.

Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor recomandă ca oricine cu vârsta mai mare de şase luni să se vaccineze. Anumite persoane sunt mai susceptibile la efectele gripei deoarece suferă de anumite afecţiuni care ar putea să se agraveze sau au un risc mai mare de a face complicaţii severe, cum ar fi bronşita sau pneumonia.

Nu te îmbonăvi de gripă. Şi nu-i îmbolnăvi nici pe cei din jurul tău!

Programează-te în cele două locaţii:

Clinica Sala Palatului: +40 731 345 129

Policlinica Socială Baba Novac: +40 213 223 020

! Cu cât faci programarea mai rapid, cu atât sunt șanse mai mari să prinzi vaccinul pe stoc, atât pentru tine, cât și pentru cei apropiați.

Costul administrării vaccinului gripal este de 65 lei.

Ofertă testări periodice Covid-19 pentru angajați

Protejează sănătatea echipei și a companiei! Suntem alături de compania dvs cu suport pentru testări periodice SARS-CoV-2 ale angajaților.

Clinica Sala Palatului efectuează testări de laborator prin tehnica RT-PCR pentru depistarea SARS-CoV-2, asigurând:

  • Prioritate la testare pentru angajații companiei în cadrul clinicii, cu programare prealabila
  • Testare periodică la sediul companiei pentru un număr de minim 25 de persoane, fără taxă suplimentară de deplasare
  • Personal medical specializat pentru efectuarea testării în condiții de siguranța, atât în cadrul celor doua puncte de recoltare (Sala Palatului și Baba Novac), cât și la sediul companiei

Pret special: 309 lei/test*

*Fondurile strânse din plata acestor teste sunt folosite pentru susținerea prețului redus la servicii medicale pentru pacienții cu venituri mici ai Clinicii noastre.

Pentru programări sunați la: 0731.345.129 sau 0213.223.020

Fă-te bine făcând bine!

Teste rapide Covid-19 Antigen la 65 lei

Clinica Sala Palatului îți pune la dispoziție Teste Rapide Covid-19 Antigen cu rezultate în 15 minute, fabricate în România.

Testul Rapid Antigen Sars-CoV-2:

  • Poate diagnostica rapid persoanele infectate
  • Poate fi folosit încă din primele zile de la infectare
  • Este ușor de utilizat și oferă rezultate rapide, în maxim 15 minute
  • Preț scăzut comparativ cu alte metode de testare

Testele rapide imunocronografice Covid-19 bazate pe Antigen identifică prezența proteinelor din structura noului Coronavirus în probele de secreție nasofaringiană recoltale de la pacienți. Aceste proteine reprezintă antigene virale și determină răspunsul imun al organismului la acest virus. Studiile clinice efectuate deja de compania producătoare au relevat performanțe similare cu metoda de referință RT-PCR, conform mențiunilor producatorului.

Preț: 65 LEI/ persoană

Avem două puncte de recoltare:

  • Clinica Sala Palatului: Str. Ion Câmpineanu nr. 23, București
  • Policlinica Baba Novac: Str. Dristorului nr. 81-88, București

Pentru testarea pacienților este nevoie de o programare telefonică și toate persoanele vor fi supuse unui triaj epidemiologic

Pentru programări sunați la: 0731.345.129 sau 0372.126.405.

Sănătatea ta este o prioritate pentru noi!