Invitație la Gala „Din Inimă pentru Viitor”

Pe data de 18 Octombrie 2019, la Hotel InterContinental din București, începând cu orele 18:30, va avea loc a 7-a ediție a Galei din Inimă pentru Viitor. Acesta este evenimentul caritabil emblematic al Fundației Inovații Sociale Regina Maria, la care sunt invitate cele mai importante figuri din România: oameni de afaceri, ambasadori, persoane publice și pe oricine vrea să facă o schimbare în viața a mii de oameni fără venituri și asigurări medicale și în educația a sute de copii.

Anul trecut din fondurile donate la Gală, Fundatia a oferit 19,000 consultații și tratamente medicale (din care 5,600 gratuite) către 5,600 pacienți (dintre care 2,600 fără venituri) în cele 2 clinici sociale, iar 200 de copii au continuat activitățile educaționale. 

Vă invităm să ne fiți alături la această gală și să ne ajutați să ne continuăm misiunea de a ajuta cât mai mulți pacienți sociali. Valoarea unui bilet este de 250 euro pentru participarea individuala la eveniment, iar companiile pot achiziționa unul dintre pachetele de sponsorizare Royal, Platinum, Gold, Silver sau Bronze de aici: http://s9.ro/q90. Mai multe detalii și rezervări de bilete la adresa: [email protected]

În luna septembrie Clinica Sala Palatului vine cu oferte noi

Pana la sfârșitul lunii puteți efectua următoarele investigații la un preț promoțional :

➡️ecografie abdominala generala – 60 de lei (preț inițial 80 de lei) 

➡️ecografie mamara bilaterala – 60 de lei (preț inițial 80 de lei) 

➡️ecografie tiroidiana – 60 de lei (preț inițial 80 de lei) 

Pentru toate programările făcute  prin pagina noastră. 

Ecografia este o investigație imagistica non-invaziva, care utilizeaza ultrasunetele reflectate de organismul uman.

Este usor de tolerat și de acceptat de catre pacient și, din acest motiv,

reproductibila ori de cate ori este necesar pentru diagnostic sau pentru monitorizarea evoluției unei afecțiuni.