Oferta Prof univ. dr. Sidenco Luminita

Începând din luna iunie, Clinica Sala Palatului va începe sa primeasca primii pacienți ai noului cabinet de recuperare care va beneficia, pe lângă aparatura de înaltă performanță, și de expertiza unui medic de excepție, prof. univ. dr. Sidenco Luminița. Aceasta vine cu o experiență de 20 de ani în recuperarea post-traumatică, ortopedică, neurologică și reumatologică, avand totodata o mare deschidere catre tratarea si recuperarea persoanelor cu dizabilitati.

In clinica noastra, pacienții cu venituri intre 2000 Ron- 2500 Ron beneficiaza de 25% reducere la consultații si tratamente, in limita a 6 proceduri, iar cei cu venituri intre 1600 Ron- 2000 Ron de 50% reducere la preturile de lista, in limita a 6 proceduri de tratament.

Ecografie Abdomen + Marker tumoral tub digestiv (CA 19 9)

În luna aprilie Clinica Sala Palatului oferă un pachet special, ecografie abdominală + testare marker tumoral tub digestiv (CA 19 9) la prețul de 100 lei pentru programările făcute prin Facebook.

Pregătirea pentru ecografia abdominala generală: pacientul nu trebuie să mănânce cu 3 ore înainte de efectuarea ecografiei, dar să consume 500 ml apă cu 30-45 de minute înaintea investigației.

Mai bine previi decât să tratezi!

Ecografie Doppler

-Acum în cadrul Clinicii Sala Palatului puteți beneficia de noi investigații !!

Ecografia Doppler este o investigație imagistica, realizata cu ajutorul ultrasunetelor. Spre deosebire de ecografiile obișnuite tisulare, acest tip de ecografie folosește efectul Doppler pentru a putea investiga sistemul vascular, arterial si venos. Investigația este neinvaziva și folosește principiul ultrasunetelor. Ecografia Doppler poate fi utila atât pentru aprecierea riscului vascular al unui anumit pacient, cât și i pentru diagnosticul unor anumite afecțiuni .

Programează-te acum la numărul de telefon 0731345129 sau pe pagina noastră de Facebook !